VUC - Holstebro-Lemvig-Struer

VUC

VUC – Holstebro-Lemvig-Struer er for dig der drømmer om uddannelse, men mangler fag for at opfylde adgangskravene. VUC tilbyder uddannelse fra 9. kl. til gymnasieniveau. Har du behov for at få opkvalificeret dine grundkompetencer eller drømmer du om mere uddannelse, så er VUC et godt sted at starte. 

VUC tilbyder 9. og 10.kl. så du kan blive klar til erhvervsuddannelse. Her kan du tage niveauerne G-F/E-D, der er adgangsgivende til erhvervsuddannelserne, samt gymnasiale uddannelser. Her kan du også blive forberedt til fagene på erhvervsuddannelsernes hovedforløb eller gøre dig klar til fag på HF-niveau.  

VUC tilbyder HF-løsninger tilpasset dine behov, så du kan blive klar til videregående uddannelse på 1, 2 eller 3 år. Om du gerne vil have alle fag fysisk, online eller en blanding er op til dig. VUC tilbyder uddannelsesløsninger med høj grad af rummelighed og fleksibilitet – uanset hvad du kommer fra og kommer med. Om du har et klart mål, eller bare en retning, så kan vi hjælpe dig på rette spor. 

VUC tilbyder også kurser målrettet virksomheder og medarbejdere. Her er muligheden for medarbejderen at få opkvalificeret evner indenfor dansk, matematik, IT og engelsk. 

VUC er et uddannelsessted, der favner bredt. Hos VUC møder du mange forskellige mennesker på vej i mange forskellige retninger i livet.  Her hersker høj grad af rummelighed, faglighed og fleksibilitet. 

Læs mere

8

studieretninger

350

studerende

Ønsker du at kontakte VUC Holstebro?

Pin Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro

Pin 96 27 58 00

Pin vuc@holstebro-vuc.dk