Erhvervsakademi Midtvest

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest er stedet for dig, der vil have en videregående uddannelse, som gør dig klar til jobmarkedet. 

Du kan vælge mellem fire forskellige uddannelser: Finansøkonom, Service- og oplevelsesøkonom, Laborant og Procesteknolog

En central del af alle uddannelser er, at du kommer i praktik i en virksomhed, hvor du får lov til at prøve dig selv og din nye viden af. 

Uddannelserne tager 2-2,5 år og sikrer dig med flere muligheder. En del studerende kommer direkte i job med deres uddannelse, mens andre vælger at læse videre og tage en professionsbachelor og kandidat.

Med 200 studerende er Erhvervsakademi MidtVest et mindre uddannelsessted og lægger stor vægt på nærvær, fællesskab og samarbejde. Af samme grund foregår undervisning i mindre klasser, og du kender din underviser.

De videregående uddannelser varer 2 - 2.5 år, og giver dig mange muligheder. Du kan vælge at tage et job med det samme, læse videre på en af akademiets bachelor-uddannelser eller tage en kandidat.

Du kan læse meget mere om Erhvervsakademi MidtVest her.

Læs mere

4

uddannelser

200

studerende

”Jeg synes studielivet er rigtig godt her og så havde jeg hørt rigtig godt om erhvervsakademiet. De behandler deres elever godt og man får god viden med på vejen.

Jeg synes samarbejdet med mine undervisere her på erhvervsakademiet er godt og jeg kan komme til dem med det mindste, hvis jeg er i tvivl.” 

Ønsker du at kontakte erhvervsakademiet?

Pin Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro

Pin 96 27 57 00

Pin eamv@eamv.dk