EN VERDEN AF NY VIDEN

Er du klar til at vælge retning?

 Læs mere om ti spændende uddannelsessteder i Holstebro.

Dansk Talentakademi

Er du mellem 16-25 år, og overvejer du en kunstnerisk karriere, så er Dansk Talentakademi i Holstebro sikkert noget for dig. 
 

Se uddannelser

VIA University College

VIA har et bredt udvalg af sundhedsfaglige, pædagogiske, socialfaglige og tekniske uddannelser og et stærkt fællesskab mellem de studerende, der kommer fra nær og fjern.
 

Se uddannelser

Card - EAMV

Erhvervsakademi Midtvest

Erhvervsakademi MidtVest er for dig, der vil have en kort, videregående uddannelse. Du kan vælge mellem fire uddannelser i et godt studiemiljø med fokus på nærvær og samarbejde med virksomheder.

Se uddannelser

Det Jyske Musikkonservatorium

Rytmisk Musik og Samskabelse er en 3-årig bacheloruddannelse, hvor du udvikler dine musikalske og kunstneriske færdigheder og styrker din evne til at indgå i kreative samarbejder med andre.

Se uddannelser

Social & Sundhedsskolen

Hvis du vil læse videre til social-og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller pædagogisk assistent, har du rig mulighed for det Social & Sundhedsskolen. 
 

Se uddannelser

Card - Den Danske Scenekunstskole

Den Danske Scenekunstskole

På den internationale bacheloruddannelse i Dance & Choreography udvikler du dine tekniske og kunstneriske færdigheder inden for felterne dans og koreografi. Uddannelsen sigter mod beskæftigelse i et professionelt dansekompagni.

Se uddannelse

Jydske Dragonregiment

Jydske Dragonregiment er hærens panserregiment og består af en garnisonsstøtteenhed og tre bataljoner. Dertil kommer de mange værnepligtige og en lang række muligheder for at fortsætte på en af forsvarets mange uddannelser. 
 

Læs mere

Card - UCH

Uddannelsescenter Holstebro

På UCH kan du vælge imellem to gymnasieuddannelser og tre områder med erhvervsuddannelser. Her er det også muligt at kombinere din uddannelse med din sport i samarbejde med Holstebro Elitesport og TEAM DANMARK.
 

Se uddannelser

VUC

VUC tilbyder fleksible HF-løsninger, så du bliver klar til videregående uddannelse. VUC tilbyder også 9. og 10. klasse, så du kan blive klar til erhvervsuddannelse. VUC er for dig, der ønsker høj grad af rummelighed, faglighed og fleksibilitet, på vejen mod mere uddannelse.

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF

Kunne du tænke dig at læse videre, er en HF eller en STX-uddannelse på Holstebro Gymnasium & HF et godt valg. Her bliver du i et stærkt fællesskab og på et højt fagligt niveau klar til fremtiden. 

Læs mere

Studiebolig i Holstebro

Flytter du til Holstebro, fordi du skal i gang med en videregående uddannelse, har du garanti for en bolig. Det har boligselskaberne og Holstebro Kommune aftalt. 
Garantien er et tilbud om en almen bolig, men ikke nødvendigvis en ungdomsbolig. Er der ikke ledige boliger på det tidspunkt du ønsker en, har du fortrinsret til en af de første ledige boliger i del selskab, hvor du ønsker at bo.

Læs mere