En verden af fordybelse

Mærk forskellen

Det er ikke nemt at vælge. Det har det aldrig været. Men er du klar til at læse videre, så har Holstebro masser at byde på. Faktisk er der ikke mange steder i Danmark, hvor du så tæt på hinanden, finder så mange studieretninger. Du kan uddanne dig til sygeplejerske, lærer, ingeniør, serviceøkonom. Du kan vælge at blive konditor, tømrer og mange andre ting.

Det store udvalg af uddannelser er også noget, du mærker i byen – og på det liv du har med mere end 10.000 studerende. Du mærker det på åbenheden, nærheden til nye venner og en fantastisk natur mellem Limfjorden og Vesterhavet. Du mærker det på alle de måder du kan dyrke dine interesser – hvad enten de hedder fodbold, håndbold, dans, sang, teater eller mountainbike.

Man mærker en forskel, hører vi ofte fra studerende. En forskel i atmosfære. En forskel i muligheder. En forskel i aktiviteter og ikke mindst en forskel i, hvor let der er at bygge bro mellem studieliv, arbejdsliv og fritidsliv her.

Studieby Holstebro

Studieby Holstebro er en hjælp til dig, der overvejer at tage en uddannelse eller allerede er i gang med en uddannelse her i Holstebro. Her kan du få overblik over mulighederne for bolig, fritidsaktiviteter m.v. Alle billeder og videoer er her fra Holstebro. 

Studieby Holstebro er drevet af Holstebro Kommune. Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os på studieby@holstebro.dk

Phone