Inspiration til arrangement med klassen

Inspiration til klassearrangementer

Er I på udkig efter rystesammenture eller bare en hyggelig klasseaften, så prøv et af nedenstående forslag. Siden er underopbygning.

Vàli Theatre Lab

På Holstebros berømte egnsteater, Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, holder den unge teatergruppe Vàli Theatre Lab til.

I løbet af jeres introuge tilbyder Alice og Valerio fra Vàli Theatre Lab at skabe en ryste-sammen-begivenhed for jer i klassen. Det sker med udgangspunkt i forskellige teaterteknikker og pædagogiske redskaber, som de to blandt andet har udviklet i samarbejde med lokale børne- og ungeinstitutioner, samt efterskoler og højskoler landet over. 

Det bliver både sjovt og øjenåbnende.

Begivenheder vil være af et par timers varighed, og det kan både foregå hos jer eller ude på teatret – et stenkast fra VIA University College – Campus Holstebro.

Sted: Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, Særkærparken 144

Kontakt vali@odinteatret.dk

Fodboldgolf

Borbjerg-Hvam Fodboldgolf: Giver 60% ved klassearrangementer for. Arrangementet skal meldes på forhorhånd og gælder ikke enkeltpersoner eller mindre grupper.

Ejsing Fodboldgolf: 20% på klassearrangementer med minimum 15 deltagere og 30% med 40 deltagere (oplagt for flere klasser)

Loch Nees Fodboldgolf: 25% til studerende til fodboldgolf (ikke fiskesøen). Send en mail på på forhånd.

Play-time Vetserhavets Fodboldgolf: 25% til gruppearrangementer for studerende.

Book en rundvisning på et af museerne

Midt i Holstebro ligger Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum. Studerende samt unge under 26 har gratis adgang. 

Bowl N Fun

Vil du og din klasse eller studiegruppe ud og bowle, så giver Bowl N Fun i Holstebro 25% studierabat. Hver studerende kan medbringe op til tre personer. Læs mere på Bowl N Funs hjemmeside om studierabatten.