VIA University College Campus Holstebro

VIA University College

VIA University College er den største af de syv professionshøjskoler i Danmark og tilbyder et bredt udvalg af sundhedsfaglige, pædagogiske, socialfaglige og tekniske uddannelser. VIA består af otte campusser i Region Midtjylland. En af dem finder du i Holstebro. 

På Campus Holstebro kan du læse videre til byggetekniker, ergoterapeut, lærer, sygeplejerske og meget andet i moderne rammer, hvor du bl.a. har en stor kantine, et bibliotek samt værksteder,  musiklokaler og idrætsfaciliteter. 

Det gør studiemiljøet til noget særligt på Campus Holstebro. Du har events, foredrag og fester som ingen andre steder – og et stærkt fællesskab mellem de studerende, der kommer fra nær og fjern.

Find mere information om VIA University College i Holstebro >>

Læs mere

9

uddannelser

2250

studerende

Ninna, VIA University College

”Man lærer de medstuderende bedre at kende. Det er én ting. Så er der det, at man får mere ”en-til-en tid” med lærerne, når vi ikke er så mange på holdet og bedre sparring på opgaver og projekter.

Sidst men ikke mindst gør de små hold, at man er langt mere aktiv i timerne. Man er ikke så bange for at stille dumme eller mærkelige spørgsmål. Tværtimod. Man kan bedre være sig selv.” 

Læs mere

Ønsker du at kontakte VIA?

Pin Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro

Pin 87 55 00 30

Pin via@via.dk