Den Danske Scenekunstskole

Den Danske Scenekunstskole

Den Danske Scenekunstskole åbnede i 2023 et nyt campus i Holstebro. Her har den internationale bacheloruddannelse i Dance & Choreography til huse. Det er en praktisk, kunstnerisk bacheloruddannelse med fokus på samspillet mellem koreografi og dans. 

De studerende udvikler deres tekniske og kunstneriske færdigheder inden for begge felter. Danseundervisningen tager afsæt i en vestlig dansetradition, og de studerende arbejder med forskellige tilgange til dans, krop og bevægelse. Koreografidelen af uddannelsen fokuserer hovedsageligt på fortolkning og udførelse af koreografiske værker udviklet af andre. De studerende arbejder bl.a. med improvisation, komposition og skabelse af bevægelsesmaterialer.

Ud over den praktiske fysiske del har uddannelsen også en mere teoretisk del, hvor de studerende bl.a. får indblik i dansens og koreografiens historie og udvikling og betydning for samtiden.

I løbet af uddannelsens tre år er der flere større projekter, hvor de studerende arbejder sammen med en anerkendt koreograf om at skabe en forestilling, der bliver vist for et publikum.

Scenekunstskolen uddanner alsidige, teknisk velfunderede dansere, der både kan arbejde entreprenant og udvikle egne projekter eller indgå i et professionelt dansekompagni eller lignende. 

 

Læs mere

1

studieretninger

12

studerende

Ønsker du at kontakte Den Danske Scenekunstskole?

Pin Nørregade 40, 7500 Holstebro

Pin 

Pin post@scenekunstskolen.dk