Ninna, 22 år

5. semester, fysioterapeutuddannelsen
VIA Holstebro  

Ninna er født og opvokset lidt uden for Holstebro. Hun kender området og byen bedre end de fleste. Hun ved, hvor man skal ind, når man skal ud med vennerne. Hun ved, hvordan det er her. Det er ikke nogen dum følelse at have. Især ikke når man skal starte på noget nyt:

”Man lærer de medstuderende bedre at kende. Det er én ting. Så er der det, at man får mere ”en-til-en tid” med lærerne, når vi ikke er så mange på holdet og bedre sparring på opgaver og projekter.

Sidst men ikke mindst gør de små hold, at man er langt mere aktiv i timerne. Man er ikke så bange for at stille dumme eller mærkelige spørgsmål. Tværtimod. Man kan bedre være sig selv.” 

Nærheden og den tætte kontakt er også mærkbar på studiet på VIA, ifølge Ninna, hvor man har  
klasseundervisning i små hold og ikke traditionelle forelæsninger. Det har stor betydning for mange. 

”Man lærer de medstuderende bedre at kende. Det er én ting. Så er der det, at man får mere ”en-til-en tid” med lærerne, når vi ikke er så mange på holdet og bedre sparring på opgaver og projekter. Sidst men ikke mindst gør de små hold, at man er langt mere aktiv i timerne. Man er ikke så bange for at stille dumme eller mærkelige spørgsmål. Tværtimod. Man kan bedre være sig selv.” 

Ninna er i det hele taget glad for livet på VIA. Især bemærker hun, hvor meget folk laver på kryds og tværs i skolens mange foreninger. Der er en rigtig god kombination af hygge og fællesskab og positiv energi på stedet. 

For Ninna, der har studiejob hos en fysioterapeut og samtidig er aktiv i Studentervæksthusene, hvor unge iværksættere kan få hjælp til at udvikle deres idéer, kunne de tre ord: hygge, fællesskab og energi sagtens også være overskriften på Holstebro som by – og for hvad det vil sige at være studerende dér. Som hun siger:

”Der er masser af muligheder i Holstebro. Hele tiden. Og i gode trygge rammer.”
 

Sport og fritid i Holstebro

I Holstebro finder du mere end 148 sports- og fritidsforeninger. Du kan gå til fodbold, fitness, sang  og faldskærmsudspring. Du kan sådan gå til alt, hvad der interesserer dig. Få overblik over mulighederne her.

Læs mere