En verden af muligheder

Er du klar til at vælge bolig?

I Holstebro finder du en lang række kollegieværelser, ungdoms- og lejeboliger, tæt på uddannelsesstederne og tæt på centrum.

Ungdomsboliger

Hvis du er i gang med en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse i Holstebro, har du mulighed for at få en ungdomsbolig i en af byens boligselskaber . 

Ungdomsboligerne ligger alle godt placeret i Holstebro. Husk endelig, at bor du i en ungdomsbolig, vil du oftest også være berettiget til boligstøtte. 
 

Se ungdomsboliger

Kollegium

Der er også mulighed for at bo på kollegium i Holstebro og dele din hverdag med en række andre elever og kursister. Går du på en af de gymnasiale retninger på Uddannelsescenter UCH, kan du søge om at bo på kollegiet, UCH Skolehjemmet. 

For dem, der er blevet optaget på den 4-årige STX eller 3-årige HF på Talentakademiet, er der DTA Campus, som byder på mere end 40 kollegieværelser.
 

Se kollegiet

Card - Lejebolig

Lejeboliger

I Holstebro er der altid et stort udvalg af boliger til leje, både 1-2-3- og 4-værelses. For mange er lejeboliger et fint alternativ til ungdomsboligerne i byen. Med en lejebolig kan man flytte sammen med venner eller andre studerende og skabe sit eget bofællesskab. 
 

Se boligselskaber

Card - Boliggaranti

Boliggaranti

Holstebro tilbyder boliggaranti for unge, der ønsker at flytte til byen for at studere. Hvis der er en ledig bolig, kommer du foran i køen.
Skriv dig op til en bolig nu, og læs hvordan du kan få boliggaranti.
 

Boliggaranti

Byliv i Holstebro

Læs mere om alt det, som Holstebro kan tilbyde –shopping, butikker, caféliv, byliv, natteliv og en natur, der bare giver dig lyst til at komme ud og lave en masse.

Læs mere