Tag et lyt om det at være studerende i Holstebro

Podcasts om uddannelse, studiemiljø og Holstebro som studieby.

Studerende fra forskellige uddannelser på VIA Holstebro producerer eller medvirker i en række podcasts om det at være studerende i en by som Holstebro. De taler om livet som studerende, om uddannelserne og om det studiemiljø, man bliver en del af i Holstebro.

På vej mod at blive socialrådgiver

Hør Patrick og hans to medstuderende fortælle, hvordan det er at læse til socialrådgiver i Holstebro, og om studielivet i en mindre by.

Gå videre til podcasten

 

Du kan også høre mere fra Kuntse, som bor i Holstebro, og tidligere har læst på socialrådgiveruddannelsen i Holstebro. I dag arbejder han med sager om socialt bedrageri.

Hør Kuntse fortælle her

Sygeplejestuderende taler

En gruppe sygeplejestuderende fra VIA i Holstebro fortæller om livet som studerende på sygeplejerskeuddannelsen i podcasten 'Sygeplejestuderende taler'. I podcasten deler de ud om, hvordan det er at være studerende i Holstebro, og hvilke erfaringer de har gjort sig på uddannelsen.

De kommer også omkring emner som praktik og gode råd til at klare sig igennem, og hvordan det er at være en mandlig sygeplejerskestuderende.

Lyt med på podcasten

VIAvidere

Leder af VIA uddannelsesakademi, Linda Greve, taler med undervisere og studerende fra VIA University College i denne podcast.

Hør Karen Barfod, der er lektor ved Læreruddannelse i Holstebro, fortælle om ude-pædagogik.

Gå til podcasten

 

Tag også et lyt til afsnittet med Mia, der taler om at være ny studerende på Sygeplejerskeuddannelsen i Holstebro.

Hør podcast med Mia

Studiebolig i Holstebro

Flytter du til Holstebro, fordi du skal i gang med en videregående uddannelse, behøver du ikke bekymre dig om bolig. Der er nemlig boliggaranti. 
Garantien er et tilbud om en almen bolig, men ikke nødvendigvis en ungdomsbolig. Er der ikke ledige boliger på det tidspunkt du ønsker en, har du fortrinsret til en af de første ledige boliger i del selskab, hvor du ønsker at bo.

Læs mere