En verden af nye indtryk

Hvad siger de studerende?

Trine, Simon og Ninna har alle valgt Holstebro som deres studieby. Dyk ned i deres historier og find ud af, hvorfor det netop er Holstebro, de læser videre i.  

Trine, 4. semester sygeplejerskestuderende

Trine flyttede fra Skive til Holstebro forrige sommer for at læse til sygeplejerske. Det har bare været den bedste beslutning, ever.
 

Læs mere

Simon, 5. semester bygningskonstruktør

Simon er ikke i tvivl om, at han er kommet på den rigtige hylde. Både i forhold til studiet som bygningskonstruktør og i valget af studieby.
 

Læs mere

Ninna, 5. semester fysioterapeutuddannelsen

Det er fedt, at drømmestudiet ikke altid ligger 100 kilometer væk, men faktisk er lige dér, hvor man har mest lyst til at bo. Sådan har Ninna det i hvert fald. 
 

Læs mere

Julie, 3. semester laborant

Julie sætter stor pris på det sociale liv på laborantuddannelsen. Her har hun både fundet gode venner og undervisere, der altid står klar til at hjælpe.
 

Læs mere

Simon, 3. semester finansøkonomuddannelsen

Både skolen og byen havde et godt ry, og så var det rigtig nemt at finde en lejlighed. Derfor rykkede Simon til Holstebro. Og det har vist sig, at der er et rigtig godt studiemiljø.
 

Læs mere

Hør hvad andre studerende siger om deres uddannelse og studiemiljøet i Holstebro

Studerende fra byens uddannelser producerer eller medvirker i en række podcasts, der kan gøre dig klogere på hvordan det er at være studerende i Holstebro.
 

Læs mere

Uddannelser i Holstebro

Du kan vælge imellem en lang række uddannelser i Holstebro. Faktisk kan du vælge imellem mere end 50 forskellige. Læs om de forskellige uddannelsessteder her.

Læs mere