mark19.04.2016

Uddannelsessteder i Holstebro

Her kan du klikke dig rundt mellem de forskellige uddannelsessteder i Holstebro, og læse lidt om hvert enkelt studiested. Der er selvfølgelig link til hvert uddannelsessteds egen hjemmeside, hvor du finder meget mere information.
LÆS VIDERE

SENESTE ARTIKLER

Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker gennem læring og leg, eller gennem sundhed, behandling og omsorg? Find din uddannelse her.

Mennesker og sundhed

Vil du gøre en forskel for andre mennesker? Så kan det være at du skal arbejde med mennesker gennem læring, leg eller sundhedspleje. Læs mere i artiklen om de mange uddannelser.
LÆS VIDERE
Der er mange forskellige uddannelsesmuligheder for dig, der gerne vil arbejde med fødevarer eller i servicebranchen. Læs mere om de forskellige tilbud her.

Mad og service

Elsker du at lave mad? Vil du gerne drive en café? Eller vil du hellere undersøge, om maden er som den skal være? Der er mange muligheder for at tage en uddannelse om mad, servering og meget andet i Holstebro.
LÆS VIDERE

Jord, natur og dyr

Der er mange muligheder for dig, der gerne vil arbejde i samspil med natur og dyr.
LÆS VIDERE
Transport og lager

Transport og lager

Ønsker du at arbejde med logistik? Så kan det være at transport og lager-uddannelserne er lige noget for dig.
LÆS VIDERE

Finans, kontor og økonomi

Har du overblik og ser du dig selv i en lederstilling, f.eks. i en produktionsvirksomhed? Eller brænder du for den finansielle sektor?
LÆS VIDERE

Detail, event og turisme

Brænder du for at skabe? Eller sørge for at andre får en rigtig god oplevelse? Så kan det være at en en uddannelse indenfor detail, eller som serviceøkonom er den rigtige retning for dig.
LÆS VIDERE

Kommunikation og IT

Synes du det er fedt at rode med computere, så klik videre her.
LÆS VIDERE

Byggeri og håndværk

Har du hænderne skruet rigtigt på eller drømmer du om at konstruere bygningsværker, så kan det være at en bygnings- eller håndværksmæssig uddannelse er lige noget for dig.
LÆS VIDERE

Teknik, motor og maskiner

Kunne du tænke dig at få fingrene helt ned i maskiner eller motorer, eller være med til at designe og udvikle dem? I Holstebro kan du bl.a. uddanne dig til mekaniker, elektriker, montør, tekniker og meget andet.
LÆS VIDERE

Musik, teater, dans og kreativitet

Musik, dans, kunst, design eller forfatterskab - mulighederne for en kunstnerisk uddannelse i Holstebro er mange.
LÆS VIDERE

Det Danske Forsvar

Har du lyst til en udfordrende uddannelse, hvor du både skal bruge kroppen og hovedet - så kan det være at Jydske Dragonregiment i Holstebro er noget for dig.
LÆS VIDERE

Gymnasielle uddannelser, HF, HG, ungdomsskole og VUC

Læs mere om de mange muligheder for ungdomsuddannelser, supplering og HF, og ungdomskolen i Holstebro.
LÆS VIDERE