Studieby Holstebro

Holstebro er en studieby med plads til alle. Det er noget, du mærker. Ikke bare på de mange uddannelsessteder og mere end 50 studieretninger. Du mærker det også på livet i byen. På caféerne, på atmosfæren, på alt det, du kan gå til. Du mærker det, kort sagt, på alle de muligheder, du har for at dyrke det, som er dig. Mærk forskellen. 

Uddannelser


Du kan vælge imellem en lang række uddannelser i Holstebro. Du kan uddanne dig til sygeplejerske, lærer, ingeniør, serviceøkonom. Du kan vælge at blive konditor, tømrer og mange andre ting.
 

Se uddannelser

Studiebolig


Skal du læse videre i Holstebro, behøver du ikke at bekymre dig om studiebolig. Der er ikke bare mange af dem. Skal du flytte hertil, er der faktisk også boliggaranti. 
 

Se boliger

Sport og fritid


I Holstebro finder du mere end 148 sports- og fritidsforeninger. Du kan gå til fodbold, fitness, sang  og faldskærmsudspring. Du kan sådan set gå til alt, hvad der interesserer dig. 
 

Læs mere

Byen


Holstebro er byen for dig, der vil have det hele tæt på – studie, venner, caféer – og en verden af muligheder oveni. 
 

Læs mere

Trine, VIA Campus Holstebro

"Med boliggarantien var jeg sikret et sted at bo, og det er rigtig dejligt, når man flytter hjemmefra for første gang.

På studiet blev der samtidig gjort rigtig meget i starten for at ryste os sammen. Det betød, at vi hurtigt blev meget tætte i klassen.

Alle kender alle og der er et fedt sammenhold – faktisk også på tværs af årgangene, fordi der er så mange uddannelser under samme tag her på VIA."

Læs mere